CODUL GALACTIC DREPTURILE

GALACTICE ALE OAMENILOR DE PE TERRA

FĂCÂND PARTE CA NAȚIUNE COSMICĂ DIN ONC-ORGANIZAȚIA

NAȚIUNILOR COSMICE

                    

Articolul 1.

Toate ființele cosmice din lumină, create si increate, ce zboară cu rachete fotonice gânditoare având originea cosmică comună în Multivers si Galaxii sunt libere si egale în demnitate si în drepturi si îndatoriri ca si Cetățeni ai Cosmosului. Ele sunt înzestrate cu rațiune si înaltă constiință cosmică, memorie cosmică, gândire cosmică, cu un destin cosmic prin zbor interstelar cu rachete, cu o etică cosmică, cu responsabilităŃi cosmice si trebuie să se comporte pasnic si stiințific si cu respect cosmic unele faŃă de altele, în spiritul fraternității cosmice.

Costumul de astronaut este costumul galactic al cetățenilor galactici conducându-se spiritual -cosmic după legi galactice, după Codul Galactic.

Toate ființele galactice merg în si prin Lumină, în zbor, spre fericire, pace si spiritualitate cosmică.

Articolul 2.

Fiecare om cosmic terraformator, de pe Terra se poate prevala de toate drepturile si libertăŃile proclamate de Codul Galactic fără deosebire de rasă cosmică, limbă cosmică, apartenență galactică, de gradul de civilizație galactică în care trăieste, viețuieste cosmic si zboară cu rachete prin Multivers. Orice om terraformator, indiferent de structura chimică, comunică cu popoarele galactice prin găuri negre si găuri de vierme, descoperă si face, misionar galactic fiind, planete locuibile în Multivers.

Articolul 3.

Orice ființă galactică are dreptul la viață cosmică, indiferent de structura chimică, la libertate cosmică, la securitate cosmică, la ecosofie cosmică, la scoală, învățături si stiințe cosmice. Nu există rase cosmice superioare sau inferioare în Multivers.

Articolul 4.

În Multivers nu există războaie, încălcarea Codului Galactic, proprietate, bani, violență, sclavaj cosmic, toate ființele galactice increate si create, inteligențele artficiale, roboții având drepturi si îndatoriri egale întru cunoasterea si evoluŃia cosmică a Națiunilor Galactice din care fac parte, într-un Comunism Cosmic.

Articolul 5.

Toate Ființele Galactice trebuie să respecte Legile Galactice si Stiințifice ca si Cetățeni ai Multiversului, Popoare Galactice făcând parte din Universuri vizibile si invizibile, create si increate, paralele si alternative. În Multivers nu există tribunale, judecători, armate- singura instanță judecătorească fiind Înalta Constiință Galactică a fiecăruia în parte si a tuturor. Ființele Galactice sunt conectate la Curentul Cosmic, Puterea Cosmică Spirituală, la Timpul Cosmic. Toate Ființele din Multivers evoluează cosmic si civilizator spre Atemporalitate, Nemurire. Este țelul suprem galactic al oricărei Națiuni Cosmice.

Articolul 6.

Oamenii Galactici pot călători prin Timpuri, Spații cu N-Dimensiuni, prin cosmodroamele galactice ale Multiversului, pe baza Pasaportului Galactic- ce este de fapt propria lor Înaltă Constiință Galactică, vizibilă la Cronograful Porților Galactice din găurile negre si găurile de vierme. Ei pot să-si viziteze liberi si egali Frații din Spații, Rudele Cosmice, Familia Terestră si Galactică, cu rachete fotonice si gânditoare. Ei sunt recunoscuți după Grila Cosmică din Creierele lor, lungimea orizontului cuprins în memorie si puterea de anticipare a Viitorului. Oamenii Galactici respectă, la literă cosmică, Legile Galactice, Istoriile Galactice, StiinŃele Galactice, Destinele Galactice, Rasele Galactice, Codul Galactic.

Articolul 7.

În Multivers, toate Ființele create si increate, umane, raționale, minerale, vegetale, animale din Universuri vizibile si invizibile, cu Ndimensiuni au drepturi si îndatoriri egale, întru Solidaritate, Toleranță si Fraternitate Cosmică. Nimeni nu poate desființa sau distruge CODUL GALACTIC- Lege Galactică Conducătoare Spirituală în Multivers. Cetățenii Galactici zboară continuu cu rachete fotonice gânditoare prin Multivers. Salutul Ființelor Galactice este: STELE ÎN OCHI !

ALEXADNRU CRISTIAN MILOȘ