COLONIȘTII, ULTIMA ETAPĂ. PRIVATIZAREA ADMINISTRAȚIEI LOCALE ȘI CENTRALE


In 1998, Radu Berceanu, la scurt timp după ce devenise ministrul industriei și economiei, mi-a arătat mândru un articol dintr-o revistă americană care-l lăuda că va închide minele, că va sparge sistemul energetic în bucăți pregătindu-l pentru vânzare.
Am în minte și acum momentul.
Eram la el în casă și m-am uitat cu atenție să văd dacă el chiar nu știe ce va urma, adică e doar prost sau era și ticălos, adică se bucura de nenorocirea ce va urma.
- Și ce se va întâmpla după ce spargi producția, o separi de distributie și comerț?
- Privatizare!
- Și cine va cumpăra, pentru că în România nimeni nu va avea bani să cumpere părti din sistemul energetic?
-Din afară!
Știa deci bine ce face și avea sarcină să facă ce trebuie, adică să vândă la bucată sistemul energetic.
Drept răsplată l-au numit ministru de câte ori a vrut și l-au lăsat să fure la rupere, fără a păți nimic.
...
Așa a început totul.
Vânzarea Independenței Energetice a României către alte state a fost un proces extrem de bine dirijat de ceea ce avea să devină coșmarul României.
Colonizarea
Guvernele, indiferent de unde erau, formate în majoritate de miniștri cheie români cu origini străine, aveau o singură misiune:
Să vândă România străinilor:
Tăriceanu, schimbat de Berceanu, schimbat de Dan Ioan Popescu, Codruț Sereș, schimbat de Vosganian, schimbat de Videanu (omul lui Berceanu) etc.
Pentru “meritul” de a fi vândut o mare parte din independența energetică a României Franței, Radu Berceanu a fost decorat în anul 2000 de către președintele Franței Jacques Chirac cu „Ordinul Național de Merit” în grad de Cavaler.(!!!)
România nu a fost primită în UE, via NATO, decât după ce și-a vândut toată seva resursei energetice către diferite țări care s-au bătut între ele să rupă cât mai mult din România.
Practic, țara a fost sfârtecată la ordin de către guvernanți, iar cei care și-au pus întrebări, cum e cazul lui Sereș sau Niță, au fost imediat inculpați, doar pentru că au întrebat.
Vânzarea Sistemului Energetic sl României, ca principală resursă strategică, a fost un proces extrem de bine coordonat din afară, ca și vânzarea pe nimic a tuturor resurselor, distrugerea industriei, a agriculturii și comerțului și transformarea României în Colonie.
Practic, oameni ca Berceanu au jucat și joacă în continuare rolul de coloniști străini, chiar dacă au cetățenie română.
Nu s-au oprit însă aici. Colonizarea a trebuit continuată prin impunerea unor decidenți politici străini sau români securiști/fii de securiști școliți în afară, care să deținâ poziții cheie în administația centrală și locală:
Iohannis, Ludovic Orban, Cioloș, Clotilde Armand, Burduja, Vlad Voiculescu și alte sute și sute ca ei au sarcina clară de a continua pânâ în amănunt și la disparitie colonizarea României și pregătitea ei pentru desființarea Statului Român și înghițirea de către o Federație condusă de Germania, Franța și Imperiul Austriac, cu sau fără Ungaria.
Despre căderea Națiunilor după 100 de ani și reformarea Imperiilor am
mai scris și o să mai scriu.
Acum vreau să înțelegeți ce este cu aceste specimene gen Iohannis sau Clotilde Armand, inclusiv unul ca Mohamed Murad, care candidează ba la Constanța, ba la Mangalia, acolo unde este ordin de împrăștiere.
Ei sunt coloniștii care trebuie să reprezinte ocupantul strâin și să fie adânc implantați în corpul decizional român.
Ocupantul străin nu se mai ferește, nu mai caută aparența de a numi pe unii cărora să le schimbe numele, cum a fost cazul lui Berceanu, ci își numesc direct foștii șefi de filială ca și candidați în alegeri, cum este cazul lui Clotilde, numită de la Engie candidată la Primăria Sectorului 1, ca după ce iese, să-și servească șeful, adică ocupantul străin.
Înțelegeti șmecheria?
Ocupantul francez reprezentat de Engie, după ce a pus mâna pe o mare parte din energie, nu se mai obosește să negocieze cu primarii, ci își vrea propriii angajați puși primari, senatori, deputați etc.
Toate țările colonizate au trecut printr-un astfel de proces.

Un adevăr trist dar pe care multi nu-l înțeleg, că sistemul ticăloșit ajutat de forțele externe asta au vrut și asta au obținut după lovitura de stat și uciderea președintelui...!
Singura țară est-europeană care a făcut așa ceva...!