CORNEL UDREA: ȘACALII SE VOR REPEZI SĂ O RIDICE ÎN SLĂVI PE ROMÂNCA EMMA RĂDUCANU!

Și cum se vor repezi șacalii politici, oportuniștii să o ridice în slăvi pe ROMÂNCA Emma Răducanu ! Și cum și-au pus ei meclele în bernă, la moartea lui Patzaichin, ba au tras și o vîsleală in memoriam. Mă întreb ce ar fi făcut, demonstrativ și solidar, dacă murea, de pildă, un ginecolog celebru ?
La decesul lui Ion Caramitru, au lăsat-o mai moale: au întrebat ici-colo, cine-i mortul de se face atîta vîlvă. Scena balconului ? Da, mă, atîrnă ăștia toate izmenele pe balcon, la uscat. Dacă n-au föen...
Politicieni la vernisaje, la teatru, la lansări de carte ? Sună aiurea...și dacă o fac, musai trebuie să se afle acolo, măcar o televiziune.
Ei se simt bine în Parlament: mai o soileală, mai o îmbrînceală, că doar în Tarzania ne aflăm !
Și un păpic cu 10 lei, mașină sub cur, gratuități diverse, bani stufoși. Și să mai zică cineva că nu-i democrație la noi, mai ales că s-a reușit ceva ce alții nici n-au visat, cu toate democrațiile lor cărunte: nu mai avem oameni săraci, ci oameni foarte săraci !
O să pară șui, dar mă folosesc de acest Eveniment, pentru a-i mulțumi Simonei Halep. În numele oamenilor simpli și iubitori de țară. Dacă nu era tată-so, om cu dare de mînă, s-ar fi auzit oare de Simona, în lumea tenisului ?
Unde suntem noi, cu sporturile, în dezinteresul sincer și criminal al politicienilor? Am văzut la Jocurile Olimpice. Ai noștri, la deschidere, îmbrăcați ca de la second, pe cînd ceilalți străluceau vestimentar. De rezultate nu vorbim, doar că închidem cercul, pe mîinile cu pielea jupuită, ale canotorilor, ale patzaichinilor noștri, pe care i-am văzut 10 minute pe sticlă, după care au năvălit ,iarăși, vorbitorii de strigăte și urlete. E dreptul lor, așa-i?, cîștigat prin muncă și prin școală.
SURSA: FACEBOOK/CORNEL UDREA