CORNEL UDREA: IN ATENTIA GUVERNULUI!

In vremea mestecatului frenetic în cazanul cu borhot politic ( eufemism maroniu puternic odorizat) nicio secundă nu am auzit rostindu-se un cuvințel despre satul românesc, aflat și el la ATI, despre destinul orașelor mici, unde, culmea ! , să nu-ți vină să crezi, trăiesc oameni, români și alte persoane în vrîstă!
În 2024 vor primi vizite, din nou, vizite țanțoșe și turta dulce a promisiunilor de kkt. Pînă atunci deplină indiferență investițională, sau grijă de soarta acelor oameni. Desigur, covidul lor nu se poate pune cu unul dintr-un muncipiu fălos, sau din Capitala patriii noastre, plină cu nazistm. La ei nu se filmează, la ei și timpul își trage picioarele și în ceasurile cu cuc ( no alujiăn, pliz !) acesta piere pe limba lui.
Acum probema planetară nr. 1 este împărțirea bucatelor ministeriale. A oalelor cu bunătăți. O măciucă ajunge la un car de oale.
Urmează un spectacol al tradițiilor de iarna: Capra rareșă, Lepădatul nădragilor și poșta de rigoare, Șoșoanca, umblatul cu ursoaica adică, Știle Naht și 6 case, Pocnind din bici pe lîngă boy, ne-a tras-o, iar, Mirel Ră2 !
Așa că, ciolacul mic, că mă pun cioloș pe voi, cîțu' sunteți !
PS: una măreață, uriașă, specifică neuronului orfan. Tica Muraru din Auckland( NZ ) propune, nici mai mult, nici mai puțin, ca nazistul(!) Arafat să fie ÎNPUȘCAT PE VIAȚĂ ! Cobor la prima. Devine nasol.