OVIDIU TEODOR CREȚU DESEMNAT CEL MAI BUN PRIMAR AL ANULUI 2015

Ieri, la Sibiu, edilul municipiului Bistrița - ing.Ovidiu Teodor Crețu - a fost desemnat cel mai bun primar al anului 2015, în cadrul Galei premiilor APL.H, organizate de Revista Română de Administraţie Publică Locală.  

Acest eveniment, organizat anual, pe lângă faptul că este menit să premieze cei mai buni primari, este văzut și ca un promotor prin faptul că se încearcă creerea unei imagini favorabile a primarului român şi, implicit, a administraţiei publice locale din ţară.

Primarul municipiului nostru a fost nominalizat de către Revista Română de Administraţie Publică Locală la trei secțiuni, 1. Primarul anului în România,  2. Cel mai bun primar de municipiu din România, și 3. Cel mai bun primar din regiunea Nord-Vest, reușind să câștige marele premiu - PRIMARUL ANULUI 2015 

Este o recunoaștere a faptului că în Bistrița este o administrație cu rezultate. Chestionarul pe care l-am completat a fost unul complex, care a cuprins toate aspectele administrației. A fost un juriu internațional care a făcut verificările. Pentru mine personal este o recunoaștere a unei activități susținute. Am primit acest premiu în numele cetățenilor municipiului Bistrița, care au fost alături de mine în acești ani, care au crezut în mine și m-au susținut. Dedic acest premiu echipei mele din Primărie, care a muncit să pună în practică proiecte importante care ne scot în evidență” - Ovidiu Teodor Crețu primarul municipiului Bistrița.