CORNEL UDREA: Acest Gheboasă exista de multa vreme, are milioane de vizualizări!

Acest Gheboasă exista de multa vreme, are milioane de vizualizări! Unde erau sanitarii  vieții publice, care acum sunt în prag de apoplexie morală ? Și generalizează frenetic, aruncând tot Festivalul intr-un derizoriu mizer ? Ah, sfântă ipocrizie ! Au  fost pe scenă la Costinești, nimeni nu a reacționat, nu a sancționat mizeria.

Am ascultat monologul lui Mircea Badea. Combate bine  ceva despre care, după propriile mărturisiri, nu auzise  pînă atunci și care nu îl interesează chiar deloc, adică " festivalul lui pește". Citat exact.

Nu, nu mi-a citit articolul, a preluat cîte ceva, postarea altora, dar dă bine, are upercut verbal, spre satisfacția celor care se bucură de orice necaz. Al altuia.

Dl. Badea a spus că n-a auzit de mine, ca scriitor: mi se pare firesc,fiindcă nu poți și să citești și să faci box de performanță. Mi s-a spus că, de cîte ori vede un motociclist, devine extrem de agitat.

Pentru mine faptul că au venit tineri din Australia, Noua Zeelanda, Irlanda și alte 28 de țări mă bucură cel mai mult. Și cei 420.000 de spectatori- participanți, în zilele de festival !

 O duamnă, cadru didactic universitar clujean, spune, generalizînd generos: "...greu mai găsești asemenea densitate de vulgaritate, prost gust, abjectivități ( ?) " Sunt convins că vorbește ca cineva care a fost acolo, foarte aproape de mirosul pestilențial al abjectivităților, ce or fi acelea...

Au fost, în total, 8 scene, reprezentații de teatru stradal, alte oferte de agrement colectiv: despre astea nu suflă nimeni vreun cuvințel.

S-a reușit, datorită mobilizării exemplare a oportuniștilor morali, ca acestui celenterat, Gheboasă, șmecherașul, să îi crească, nevisat, cotele de audiență: dacă până atunci, nu prea se știa de el, printre indignații de serviciu, ei bine, mii de copii, și nu numai, s-au repezit să asculte chestia aia care a încins țară la roșu.

.Sunt convins că ziariști cu greutate, sociologi cu ștaif, vor dezbate fenomenul micro-social Gheboasă: da, fiindcă, așa cum sunt indicațiile de la partid, a venit vremea cuvintelor, nu a faptelor !

Apoi, toată lumea se va întoarce " la locurile voastre", pînă la o 9 ediție a acestui festival. Mă refer la viață noastră ca un festival.