HAI LA MALL! S-A DESCHIS NOUL CINEMATOGRAF HAPPYCINEMA !

HAPPYCINEMA® îi așteaptă pe bistrițeni în Bistrița Retail Park (Calea Moldovei 13A) cu cele mai noi filme și cele mai bune oferte în 3 săli 3D ultramoderne cu o capacitate de 364 de locuri. Investiția se ridică la peste 700 000 de euro, fiind primul cinematograf din România amplasat într-un strip mall și primul cineplex din țară complet echipat cu proiectoare laser.

Vezi aici cum arată noul cinematograf HAPPYCINEMA®: https://bit.ly/32NLobm

În luna Noiembrie, bistrițenii pot beneficia de 2 oferte de preț foarte bune pentru cele mai așteptate filme din această toamnă. Pentru orice bilet achiziționat în perioada 14-21 Noiembrie, veți primi încă unul gratuit la aceeași proiecție. Iar posesorii cardului de fidelitate HAPPYCINEMA®, pot cumpăra bilete la premiera din 22 Noiembrie a animației Regatul de Gheață 2 cu doar 10 lei/bilet.

De ce s-a născut Elsa cu puteri magice? Răspunsul este o chemare pentru ea și, totodată, îi amenință împărăția. Împreună cu Anna, Kristoff, Olaf și Sven ea va porni într-o călătorie pe cât de periculoasă, pe atât de extraordinară. Dacă la început Elsa se temea că puterile ei magice ar putea fi prea mari pentru această lume, înRegatul de Gheață 2ea trebuie să spere că vor fi de ajuns.

Filmul va rula în varianta 3D dublată și subtitrată.

Toate informațiile despre cardul de fidelitate HAPPYCINEMA® și oferte, precum și programul complet sunt disponibile pe www.happycinema.ro și pe pagina de Facebook.

Happy Cinema își dorește să devină și în Bistrița un reper al culturii și divertismentului pentru întreaga familie, pentru toți cei care îşi doresc să râdă cu poftă, să aibă aventuri care taie respirația sau să trăiască momente de suspans în 3D.

Website: www.happycinema.ro

Facebook: fb.me/HappyCinemaBistrita